top of page

Byens Løb

**Vind en fed cykel**

Lørdag d. 13. maj 2023

Skate4Them og Byens hus Them arrangerer Sponsorløb i Them på pladsen bagved tandlægehuset i Them.

Dagens program

Kl. 10.30-13.30 Registrering: Aflevering af sponsorkontrakter samt udlevering af løbsnumre til deltagerne.
Kl. 11.00-12.00 Cykelløb 0 – 3 klasse.
Kl. 12.00-13.00 Løb og gang for alle.
Kl. 12.15-13.15 Cykelløb 4-7 klasse.
Kl. 13.30-14.30 Cykelløb 8 klasse og ældre.
Kl. 15.00 Præmie uddeling.

 

Download din sponsoraftale her:

Et arrangement for alle

Byens hus i Them og Skate4Them arrangerer et sponsorløb, hvor vi løber, går, eller ruller (cykel, løbehjul eller rulleskøjter) for at skaffe nogle penge ind til foreningerne, så vi fremadrettet kan tilbyde endnu bedre forhold for borgerne i Them og Salten. Skate4Them samler ind til en skate- og løbehjulspark og Byens hus samler ind til sociale tiltag i huset der har til gavn for alle borgere i nærområdet. Der vil til arrangementet være mulighed for hygge på pladsen med hoppeborg.

Hvorfor løber, cykle og går vi?

Motion er sundt! Og frisk luft og hyggeligt samvær gavner os alle og til dette arrangement går overskuddet til gode formål i nærområdet. Det gælder ikke om at være den hurtigste, men om at have det sjovt, hygge sig og samle lidt penge ind.

Sponsoraftaler

Sponsorløbet er et arrangement, hvor alle børn og voksne kan deltage. Hver deltager skal hver især ud og finde én eller flere sponsorer, der vil give et beløb pr. gennemført runde eller et fast beløb. Alle kan være sponsor, det være sig forældre, bedsteforældre, naboer, søskende, én selv eller firmaer - kun fantasien sætter grænser og husk overskuddet går til borgerne i Them og Salten. Konkurrencen varer en time og i det tidsrum går, ruller eller løber man så mange omgange man kan. For løbende og gående benyttes der en rute på 500 meter, mens der rulles/cykles på en rute på 1200 meter. For at deltage på cykel er en cykelhjelm et krav.

Sådan deltager du

Du skal udfylde sponsorkontrakten med dine sponsorer og du bestemmer selv antal af sponsorer samt beløbets størrelse. Sponsorerne skal dog minimum give 10 kr. omgang. Der er mulighed for at påføre et max beløb, som sponsoreringen ikke må overskride, dog minimum 100 kr. - Det er muligt at påføre et fast beløb. Sponsorkontrakter skal udfyldes og afleveres på løbsdagen. Afregningen foregår efterfølgende mellem sponsor og arrangøren via Mobilepay.

Vind flotte præmier

Der vil blive trukket lod om nogle super fine præmier blandt alle deltagere. Hovedpræmien er en sponsoreret cykel fra Winther Cykler som går til den der har løbet, gået eller rullet det største beløb ind. Der vil også være en klassekonkurrence undervejs og den skoleklasse der har tjent flest sponsorpenge ind belønnes med en præmie. Efter løbet er der gratis popcorn samt noget at drikke.

Stor tak til vores sponsorer

bottom of page